Το MMI Concert Agency (πλήρης επωνυμία Millennium Music International Concert Agency) ιδρύθηκε το 2014 στη Λευκωσία της Κυπριακής Δημοκρατίας ως εταιρεία προώθησης.

Το πρακτορείο έχει γίνει ο ιδανικός σύνδεσμος μεταξύ Αμερικανών και Ευρωπαίων πρακτόρων και φορέων στην Ανατολική Ευρώπη.

Το MMI Concert Agency έχει συνεργαστεί με διάσημα συγκροτήματα όπως οι Three Days Grace, Skillet, Evanescence, Disturbed, Skillet, Thousand Foot Krutch, Saint Asonia, OOMPH και άλλοι.

Μετά τις πρώτες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Κύπρο, όπως ο Adam Gontier των Three Days Grace στο Downtown Live, το συναυλιακό πρακτορείο MMI επανέρχεται στην αγορά μετά την πανδημία το 2022 με δύο συγκλονιστικές ανακοινώσεις θρύλων της ροκ: Manowar και Uriah Heep.
Ποιοι εiμαστε
Με βάση τη μεγάλη εμπειρία των ηγετών του πρακτορείου, η εταιρεία προχωρά με γοργούς ρυθμούς, διευρύνοντας τη γεωγραφία των συναυλιών της και σχεδιάζοντας να προσελκύσει νέους καλλιτέχνες σε νέες χώρες!

Διοργανώνουμε εκδηλώσεις σε διάφορους χώρους, από συλλόγους μέχρι γήπεδα, και προσπαθούμε να ευχαριστήσουμε τόσο τους καλλιτέχνες όσο και το υποστηρικτικό μας κοινό!

Μιλάμε άπταιστα αγγλικά, ελληνικά και ρωσικά και προσκαλούμε πράκτορες και προωθητές από όλο τον κόσμο να επωφεληθούν από τις ευκαιρίες που παρέχει το MMI Concert Agency στο όμορφο νησί της Κύπρου!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
info@mmi.com.cy

Αριστοτέλους, 6, Παλλουριώτισσα, Τ. Κ. 1056, Λευκωσία, Κύπρος
Made by Plan B Digital. 2022